There currently aren't any upcoming shows. Check back soon!

Date
Folk Onder De Pruimenboom
Westerlo, België
FolkStal Hollandsedreef 3
Westerlo, 2260
België
Note

We hebben veel redenen om te vieren: het einde van veel beperkingen, elkander weerzien, weer muziek kunnen maken, concertjes bezoeken... ! Daarom trakteert Westelfolk iedereen op dit gratis festival ! Iedereen welkom, reserveren is niet nodig, we volgen de regels van de horeca.

16 u. : Lies & Jeroen

18 u. : Alfred Den Ouden Trio

20 u. : Naragonia

22 u. : Cecilia

Een programma om van te snoepen, dus !
En om het lekker Kempisch te houden zal er ook pensen met appelmoes, pannenkoeken en boerenbrood met kipkap zijn ....

Date
Naragonia
Westerlo
Zaal De Krekke Sint-Lambertusstraat 29
Westerlo, 2260
Note

Benieuwd naar de jongste cd van Naragonia? Ze komen 'Silentski' voor het eerst aan het publiek voorstellen op dit luisterconcert. Veiligheid én sfeer staan voorop. Daarom wijken we uit van onze Folkstal naar zaal De Krekke enkele straten verderop. De plaatsen zijn beperkt en genummerd. Tickets reserveren enkel via info@westelfolk.be Je krijgt dan een mail met uitnodiging tot betaling. Inkom €10, leden €7,50. Lidgeld €5 (maar dat mag ook meer zijn, om Westelfolk te steunen). Er zitten nog meer prachtige optredens met ledenkorting in de pipeline!

Date
Spilar
Westerlo, België
FolkStal Hollandsedreef 3
Westerlo, 2260
België
Note

SPILAR is een nagelnieuwe band met een kloppend hart voor folksongs van bij ons. Hier opgetekend en gevonden, hier gespeeld en gezongen. Korte-Keten-Muziek als het ware. Opgetrokken rond de stemmen van zus en broer Eva en Maarten Decombel (MANdolinMAN), geruggesteund door de snaren en keyboards van Ward Dhoore (Trio Dhoore) en Jeroen Geerinck (Snaarmaarwaar). Drummer Louis Favre vervolledigt de groep en schildert zwoele pastelkleuren op hun muzikaal palet. Zowel parels uit eeuwenoude manuscripten als recentere songs van o.a. Wannes Van de Velde en Jacques Brel krijgen na een West-Vlaams bad een radicale SPILAR make-over. Verwacht u aan donkerwarme sferen en sprankelend snarenwerk: SPILAR doet de uitgepuurde folksongs weer schitteren als nooit tevoren!

Date
Hidrae - Afgelast wegens Corona maatregelen
Westerlo, België
FolkStal Hollandsedreef 3
Westerlo, 2260
België
Note

Meer info volgt

Date
Ramblin' Shoes
Westerlo, België
FolkStal Hollandsedreef 3
Westerlo, 2260
België
Note

Met onze eigenzinnige selectie liedjes -sommige bekend, andere minder, zingen we over leven en dood, liefde en (de onmogelijkheid van) relaties, maar ook over het geluk dat je kan vinden in kleine dingen als een glas whiskey, een ritje met een oude Mercedes of een plons in het water. Daarbij zijn onze 'helden' van de folkrevival nooit veraf. Jack Elliot, Woody Guthrie, Mississippi John Hurt en Derroll Adams laten we maar wat graag over onze schouders meezingen