Ommegang ‘Katuit’ Dendermonde – UPDATE


Al enkele jaren lopen we mee in de ommegang van Dendermonde.

Dit jaar willen we weer sterk present zijn, en daarom beginnen we op tijd te rekruteren

Alle instrumenten zijn welkom, je moet er wel een kilometer of 4-5 mee kunnen stappen. 
Je kan je al inschrijven via info@westelfolk.be
Meer info volgt zo snel mogelijk

Degenen die mee lopen in de Katuit staan eerst op de lijst om mee te gaan in het Ros Beiaard in mei 2020. Deze ommegang gaat maar eens in de 10 jaar door dus das echt iets om mee te maken. 

Beste deelnemers aan de Katuit in Dendermonde op 29/8,

We zijn toch al met wat deelnemers, maar er kunnen/moeten er nog een aantal bij komen. Ze vragen namelijk tussen de 15 en 20 muzikanten. Dus als jullie nog kandidaten weten, geef maar door. Maak zelf ook reclame om mensen warm te maken om deel te nemen….
Als er ge├»nteresseerden zijn die geen instrument bespelen kunnen ook steeds mee gaan met bijvoorbeeld wat ritme-instrumentjes ( tamboerijn, trommel, hanske knap, ….) Ook is het altijd nuttig om iemand bij te hebben die eventueel wat drank of koekjes voor onderweg kan meesleuren in een caddy of rugzak. Mensen/kinderen die graag meestappen om tussendoor een dansje te plegen kan ook.
 
We proberen zoveel mogelijk samen te rijden. Er is kilometervergoeding voorzien voor de chauffeurs. Er is een aparte parking voorzien voor de deelnemende groepen, dus je hoeft niet te zoeken naar parkeerplaats.
 
De stoet vertrekt om 20 u. en einde is voorzien rond 22.30 u.
We moeten aanwezig zijn om 18 u. en startklaar om 19.30 u.
 
Alvast bedankt !
Groeten,
Erik

Datum - 29 augustus 2019
Hele dag